back

Aavistuksen pieni avaruusperhonen  kökötti keskellä linnunrataa. Oli pakko kökötellä kun avaruuslemminkäiset laittoivat uutta asfalttia.

Asfaltti on mustaa ja musta on kakkaa. Myös lakritsi on mustaa ja auton rengas. Lakritsi on vihannes ja näin ollen myös vihannekset on mustia. Myös autonrengas on vihannes. Avaruusperhonen oli kotoisin hubbazubba planeetalta,  väriltään hän oli kellan läpinäkyvä eli lähes maksamakkaran veroinen väri-ilmestys. Maa planeetan suojakilpeen oli avaruusmato porannut bossin akkuporakoneela reiän ja perhoska pienoinen oli luikerrellut siitä maapallon antimia nauttimaan. Juuri nyt alla oli tuli uus 71 vuosimallin coupetaunus johon oli asennettuna lievästi ahdettu v9 moottori. Lemminkäiset latoivat asfalttia siroin pikku kätösin tuskattuvan hitaasti. Hikipisaroiden määrän saattoi jopa korvin laskea. Yksi plus hiki oli 1hiki ja kun siitä vähentää pois maksamakkaran tulee tuloksesi  alennusmaksamakkara jota saa lähisiwasta ja jounin kaupasta. Kannattaa ostaa myös olutta. Esimerkiksi koffia niin ei tartte sääskimettällä offia.

 Viherkypäräinen kyklooppi älysi vihdoin päästää asfalttityömaan ohi, olihan ny kuiten kin kesä ja muutenki otti kaikki aivoon. Matka jatkui kohti espoota jossa sijaitsi nykyavaruuden pellehermannimaisin kuntosali, tuttavat kutsuivat sitä pellesaliksi.

 Avaruusperhonen oli kirjoittanut reeniohjelmansa herttapaerille, ei siis millekkään typerälle ruutupaperilla, pokerface kato nääs. Ensin oli jalkareeni jolloin pumpattiin puhallettavalla parparalla leikkiraktoreita kohti kattoa ja huudettiin yhteen ääneen: ” jumppaa pumppaa kottis muuten susta tulee hottis! ” ja ääni oli valtaisa.

Jalkareenin jälkeen oli pari muutakin uloketta mutta ei niistä tässä sen enmpää, reenauskohde siirtyi ylemmäksi, yli kriittisten kohteiden ja vuorossa oli pää. Se o on se mollukka jolla ei ole oiekastaan mitään virkaa koska vaistot sijaitsevat ihan muualla (lähde: sotakijat). Taivaalla lenteli suihkuhävitäjä ja nyt ei ollut kyse mistää wolframin suihkusta kylpyhuoneessa vaan nopeasta lentohärvelistä jota myös mig-hävittäjäksi kutsuttiin.  Lentohärveli törmäsi avaruuslihapullaan joka oli juuri kotimatkalla. Hävittäjä hajoksi kolmia ja mig-hävittäjästä putosi se mig kohti espoota. 

 

Avaruusperhonen heilutti juuri päätänsä kontran jerry cotonin tahdissa( avaruuszumba) kun hävitäjän mig osa putosi katon läpi suoraan sporttiakvarioon. Avaruusperhosella välähti, tää päivä on pelastettu, mulla on mig-reeni. Perhoska otti akvaariosta mig osasen ja heilutti sitä siroin pikku kätösin. Hyp-Hyp- heppi, nurkan takana kyttää meppi..hän hoki tauotta monta tuntia.

 

Toisaalla, keskellä amerikkaa oli roker moore juuri saapunut kotipihallena kun hän huomasi puutarhan perimmäisessä pusikossa kiiltävän maksamakkaran joka kyttäsi ilmiselvästi häntä. Roker moore hyppäsi nelikymmenmetrisen loikan suoraan pusikkoon jossa maksamakkara kyyläsi. Maksamakkara oli kuitenkin nopeampi ja juoksi pakoon niin kovaa kuin ikenistään vain pystyi. Maksamakkaran nimi oli baltimoore ja hän oli niinsanottu sotamakkara. Makkara ei oikein tiennyt että mihin hän pakeni joten hän suuntasi Kaustisiin. Näin ikään Roger Moore ja Balti Moore juoksivat kilpaa ikenillään kohti kaustisia.

 Avaruusperhoska oli saanut migreeni –zumbasta tarpeekseen ja pakkasi laukkunsa. Parkkipaikalla hänen autonsa katolle putosi sotamaalauksin varustettu sämpylä. Sämpylän nimi oli wolframi. Wolframi ei ollut mikä tahansa sämpylä, wolframi oli sotasämpylä.

 Avaruusperhoska ja wolframi rakastuivat oitis ja perustiva perheen. Eipä aikaakaan kun he isolla tila-autolla suuntasivat kohti kaustisia seittemän pientä piipittävää perhossämpylää takapenkillä. Matka oli pitkä mutta rasittava.

 Perhoska ja wolframi saapuivat Kaustisten rajalle samaan aikaan kun roker moore ja balti moore tuli sivusta kiilaten samalle ajobaanallle. Ensin wolframi hermostui mutta leppyi sitten. Olihan kuitenkin periaatteessa kaikki hyvin. Wolframi heilutti tila-auton ikkunasta metallican konsertti lippuja ja tokaisi: ”kuinka olis?”

 Roger moore ja balti moore jäykistyivät ilosta. Joku tuntematon sämpylä tarjosi keikkalippuja kaustisten rajalla. Tähän oli pakko suostua. Koska onnellista loppua on toivottu, niin kaikki tarinan jäsenet menivät metallican konserttiin ja vetivät pään täytteen ja rentoutuivat ikihyviksi.